Vánoční atmosféru dotváří i bytové dekorace

Aktuální společenské dění a obavy z rostoucí inflace jistě poznamenají i letošní Vánoce.  Přesto jsme se u nás ve společnosti shodli, že si tento kouzelný čas nenecháme ničím zkazit. Abychom nepodléhali podzimním a ani jiným chmurám, vybavili jsme se již teď celou paletou nádherných látek s vánočními motivy.

Věříme, že bytové dekorace pomáhají v domácnosti dotvořit tu správnou atmosféru  a mají schopnost pozitivně ovlivňovat lidskou psychiku. Ať už si se zvolené látky vyrobíte vánoční ubrousky, prostírání nebo ubrus, jistě vás výsledek velmi potěší  a přinese trochu té vánoční pohody do vašeho domova. Záleží jen na vaší šikovnosti a představivosti, k čemu látky použijete. Kvalita nabízených látek v kombinaci s vánočním designem působí skutečně slavnostním dojmem.

Pokud si sami nejste jistí svým uměním, je možné se v naší textilní dílně Rukama Nohama domluvit na ušití konkrétního produktu nebo si přímo na prodejně některý z hotových produktů zakoupit. Rádi vám pomůžeme s výběrem látky i případným ušitím.