Překvapte své okolí jedinečným dárkovým balíčkem

Také jste se někdy dostali do situace, že jste chtěli někomu ze svého okolí projevit náklonost, věnovat mu malý dárek nebo třeba poděkovat a nebyli si jistí, co by dotyčnému udělalo radost? Právě pro tyto příležitosti jsme se u nás ve společnosti rozhodli začít vytvářet jedinečné dárkové balíčky.

Výhodou balíčku je bezesporu jeho jednotný a promyšlený design. Dárkové balení pak dodává balíčku originální a exkluzivní vzhled. Záleží jen na vás, jak velký balíček si vyberete a co si do něj budete přát zahrnout. Přestože vyrábíme i typizované balíčky, aktuálně především s vánočními motivy, není problém se domluvit na jakémkoliv obsahu a podobě konkrétního balíčku dle vašeho přání.

A jak je to s cenami? Ty se liší dle toho, co si budete přát do balíčku zahrnout. Ty menší balíčky můžete bez problémů pořídit za dnešní cenu bonboniéry. Naše dárkové balíčky lze použít jako firemní dárky pro zaměstnance, ale i jako poděkování pro paní učitelku, dárek k svátku a podobně.

Na odkazu níže naleznete vzorový ceník a malou inspiraci ohledně možného složení balíčku. Více informací a inspirace získáte také v našem krámku Rukama Nohama, těšíme se na vaši návštěvu.