Rukama Nohama se stává součástí Xaverius s.r.o.

Před více než sedmi lety jsme v rámci Charity Starý Knín otevřeli dílnu a krámek Rukama Nohama, kde jsme začali se zaměstnáváním sociálně a zdravotně znevýhodněných osob. I díky vaší podpoře se dílna s krámkem udržela přes nelehké covidové období a stále se rozvíjí. Aby u nás našlo uplatnění více zdravotně znevýhodněných osob, rozhodli jsme se jsme založit sociální firmu. 1. dubna tedy vznikla sociální firma Xaverius s.r.o., která kromě textilní dílny nabízí i další služby.
Na originální zboží z naší dílny se můžete přijít podívat do krámku Rukama Nohama v Dobříši v Pražské ulici 271. Prodáváme zde výrobky určené k přímému užití, dárky pro radost či jiné dekorativní předměty. V případě zájmu jsme schopni šít i bytové doplňky jako jsou například závěsy, ubrusy, přehozy a podobné. Protože od roku 2019 provozujeme vlastní sítotiskovou dílnu, umíme na textil tisknout i zajímavé obrázky, nápisy či loga.
Nově si u nás mohou zájemci zakoupit i samotné látky pro vlastní tvorbu.
Nabízíme také službu cateringu ve formě slaného či sladkého pohoštění.
Vytvořili jsme pracovní místa i pro muže, kteří zajišťují drobné stavební a údržbářské práce a údržbu zeleně.
Pod názvem naší nové společnosti připravujeme webové stránky, kde se budete moci s nabízenými službami i produkty seznámit podrobněji.
Všem vám, kteří nám věříte a podporujete nás, srdečně děkujeme.