Nabízíme

Jako společnost máme poměrně pestrou nabídku produktů i služeb. Je to dáno tím, že se snažíme našim zaměstnancům, často osobám se zdravotním znevýhodněním, najít vhodnou náplň práce, která by odpovídala jejich dovednostem, ale zároveň pro ně nebyla přítěží s ohledem na jejich zdravotní stav. 

Velká část našich kolegyň se věnuje textilní dílně, kde vznikají krásné a originální kousky. Kromě šitých výrobků u nás můžete nalézt i jiné ručně vyráběné dekorativní předměty jako jsou například výrobky z pedigu ve formě ošatek, podnosů a výrobky z ovčího rouna. Vyrábíme také sezonní dekorace: jarní a velikonoční, podzimní, adventní a vánoční nebo jiné sváteční dekorace.

Naši kolegové se věnují spíše těm mužským záležitostem. Můžete si je proto najmout na drobné pomocné stavební práce nebo úpravu a údržbu zeleně. V zimních měsících, kdy práce v terénu není možná, se pak věnují především práci se dřevem.

Více informací o jednotlivých službách a produktech jsme pro vás připravili v samostatných záložkách. Pokud byste nás chtěli podpořit nákupem, věříme, že si z naší nabídky vyberete. Srdečně předem děkujeme za vaši podporu.